Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Как беше унищожена "черната революция" на Ротшилд и Ходорковски

Днес е невъзможно да се каже в кой момент на Михаил Ходорковски дойде в главата идеята да извърши "цветна революция" в Русия в нейния краен вариант - да приватизира властта. Играта беше с огромен залог - бъдещето на Русия. В нея намиращият се сега с присъда в Сибир заради данъчни машинации и пране на пари Ходорковски беше само пионка, която в един момент трябваше да бъде жертвана, за да може неговият кукловод да реализира целта си. А онова, което се разиграваше зад аванссцената най-вероятно беше свирепа битка между Путин и лорд Якоб Ротшилд, чиято майка Барбара Хатчисън не беше еврейка, което означава, че и лордът не е евреин.

Ясно е, че през 2004 г. Ходорковски започна да изпълнява поставената задача и да строи "гражданско общество" по присъщия за него и събратята му начин - като купува хората. Според проваления замисъл той е трябвало да купи парламентарното мнозинство в Дума-та да сключи с тях "индивидуални договори", като прекрои политическото пространство на страната по такъв начин, че формалната власт в Русия да премине към нефтената империя ЮКОС, а Ходорковски да стане неин собственик, начело на подконтролно правителство и марионетен премиер.

На пръв поглед това може да изглежда като фантазия. Но има и документално потвърждение. То доказва методиката на готвения от Ходорковски пълзящ преврат, за да бъде формиран в Русия модел на корумпирана демокрация, управлявана от парите само на един човек - Ходорковски, или по-точно - на Ротшилд.

От публикуваните докумен ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 130, March 2006
Дали Москва ще излезе от ДОВСЕ
Министърът на отбраната Сергей Лавров заяви, че Русия не изключва възможността да излезе от Договора за ограничаване на ...
    Ключов момент за икономиката
Според официалната статистика, брутният национален продукт на Русия през 2005 г. е нараснал с 6 на сто, което е забавяне...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com