Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Чия атомна бомба "пристига" в САЩ

Пентагонът е изградил специална група, оборудвана с роботи за извършване на тестове в случай на ядрена атака срещу САЩ. Задачата е веднага да се идентифицира държавата-терорист, за да могат САЩ да нанесат ответен удар, също с ядрени оръжия. Групата се нарича DNEA и включва ядрени специалисти и "модифицирани роботи" за анализи на радиацията в "зона нула" на ядрения или "мръсния" атомен взрив.

Какво означава това? Най-вероятно експертите и роботите ще стигнат до един и същ извод - че Иран е атакувал САЩ. А когато администрацията на Буш прави намеци за вероятността от ядрена атака срещу САЩ не само американците трябва да са много разтревожени.

Възможен ли е сценарият за вътрешна автопровокация в САЩ, като провокацията от 11 септември, която да послужи като "неоспоримо доказателство" и повод за ответен ядрен удар срещу тероризма.

Не само е възможен, но вероятно вече е в окончателна фаза на подготовка.

Заради това особена тревога предизвикват съобщенията на "разузнавателни източници", че Ал-Кайда се опитва да внесе ядрен заряд в САЩ, през тунел от Мексико. Ако това са разузнавателни източници, защо организират това изтичане на информация. Няма ли да я използват тайно, за да предотвратят това "внасяне" и да ликвидират "тунела".

Нещата обаче не са така. Ал-Кайда е свързана с тунела заради "връзките й с южноамериканските "диктатори" като Чавес или Моралес. Това са "лоши хора".

Научаваме, че същите разузнавателни източници са проверили този тунел за радиация. След то ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 130, March 2006
Джак Абрамоф - човекът, който купи Конгреса
САЩ се тресат от нов скандал с името Джак Абрамоф - суперрепубликанският лобист и събирач на фондове. Получавал е по 750...
    Дали Китай вече е №1
Тишината от началото на годината е ... оглушителна. Всички се правят, че не са разбрали за какво става дума, но постепен...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com