Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Супероперацията Контрол на мозъка
Измамата с птичия грип
Проф. Милко Милов

Така наречената "пандемия от птичи грип" беше последната глобална операция за контрол на мозъка. На птичия мозък на цялото човечество, в това число и на българите, с активното съучастие и на актуалния министър на земеделието.

Преди всичко е въпросът на кого беше изгодна тази пандемия, или по-точно паниката от нея. Това е западната фармакология, която е готова да продава тонове от напълно безсмисленото лекарство Tamiflu.

На второ място са западните птицепроизводители, които по този начин елиминират конкуренцията на Югоизточна Азия, особено на Виетнам и Тайланд, и Източна Европа, от огромния птичи пазар, надминаващ 10 милиарда долара.

На трето място са западните политици, които са заинтересовани в дестабилизирането на райони, определени като огнища на епидемията, които неслучайно съвпадат с актуални или бъдещи големи военни или геополитически операции, съчинени в същите тези централи.

Доказателствата бяха същите, както при доказването на оръжията за масово унищожение на Саддам, т.е. никакви.

Така е и с птичия грип. Без каквато и да било научна обосновка или процедура на нормалното здравеопазване, целият свят беше хвърлен в страхова психоза, създадена от здравните служби на администрацията на САЩ, на Световната здравна организация (СЗО) и на центровете на ООН за контрол на болестите. Те предупреждаваха за неизбежната, глобална космическа опасност за този подъл вирусен щам, който може да се пренесе от заразени птици и да избие цялото човечество. Цитирана беше грип ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 130, March 2006
Какво означава TEDD
Една от основните грешки на аматьорите, занимаващи се с външно проследяване, е, че не могат да влязат в характера на таз...
    Пред нов ледников период
Малките ледникови периоди идват на всеки 11 000 години. Мега-ледниковите периоди са на 105 000 години. И двата трябва да...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com