Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Буш се обяви за най-велик
04.2006

Все повече хора си задават въпроса "дали Буш е толкова лош или е толкова тъп." Въпросът е погрешно дефиниран. Буш е достатъчно тъп и лош, за да го направят два пъти с фалшифицирани избори президент на САЩ. Но той не е изключение. Анкетите показват, че повечето американци са даже по-тъпи и по принцип се гордеят, че именно САЩ са победили Хитлер по време на виетнамската война в Ирак.

Тъпотията е като сифилисът. Никой не си го признава. Заради това през 1530 г. италианският медик Фракастро е написал, че това е френска болест, индийците и азиатците били убедени, че е португалска, руснаците - че е полска, немците - че е испанска, а французите - че е американска.

Така е и с Буш. Какво значение има какъв е, щом като на онези, които го избраха беше необходим достатъчно тъп и арогантен политик, който да въведе диктатурата на олигархията в САЩ, за която най-големият враг беше американската Конституция, Хартата на правата и Патриотичният акт, които бяха ликвидирани с войните в Афганистан и Ирак. Сега е ред на Иран.

Това е най-важният въпрос - дали САЩ ще започнат война срещу Иран. На пръв поглед той е неуместен. САЩ са в такава криза, че това ще бъде самоубийствена катастрофа за тях. Но на втори - по-важни са онези, които печелят именно от катастрофите.

През март Буш продължи да изгражда фундамента на войната не само срещу Иран, но и срещу когото си поиска - една, дълга 50, а защо не и 100 години, война срещу "световния тероризъм", а след това - срещу космическия. На 16 ма ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 131, April 2006
Русия окончателно избра нов курс
Онова, което досега беше тенденция вече е ясен курс. В политиката на Русия беше извършена фундаментална промяна. Тя окон...
    Защо комисия, а не съд
Парламентът създаде някаква комисия за разследване "царските имоти". "Строго секретно", като първи източник в България, ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com