Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

РАЗВИГОР BUSINESS CLUB
Пандемия или биооръжие
Михаил Стефанов

Новата чума, т.е. птичият грип, продължава да атакува. Оказа се, че заразата е присъствала над 30 години в Китай, Турция и Европа и само по чудо досега няма пандемия като през 1918 г. отнесла над 50 милиона души.

Подходът към грипа е различен. В Средиземноморието са паникьосани. В Турция селяните са си изпотрошили краката, за да стигнат до лекаря. Арабските страни мрачно мълчат и твърдят, че "това е работа на световния ционизъм".

България за първи път от години реагира адекватно. Няколко министри демонстративно седнаха да ядат родно птиче месо, с което искаха да демонстрират няколко неща, сред които, че даже и птичи грип не ги лови, камо ли прокурор.

Примерът беше последван от френския президент Жак Ширак.

Но птичата чума продължава да мъчи планетата и да сее раздори. Паниката се подклажда и от Световната здравна организация. Нищо чудно - от това си изкарват хляба и потвърждават, че критерият за подбора е степента на техния кретенизъм.

H5N1 проникна и в Европа. Действително старицата Смърт от височината на птичия полет отдавна се мъчеше да кацне на нашия континент, но все не можеше да го уцели. Досега опитваше с дивите патици. Успя с дивите лебеди, които и без това са пълни с вируси, а H5N1 е само един от тях. Не е сигурно обаче дали именно той е причината за смъртта им. Освен това никой не знае какъв вирус са носили, тъй като пробите се правеха в английски лаборатории, които лъжат като наши цигани, за да не се разбере, че именно там, преди години започнаха ек ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 131, April 2006
Кой позволи базите на САЩ
Управляващите лъжеха нарочно за състоянието на преговорите за американските бази в България. От военна и геополитическа ...
    Защо убиха Милошевич
След убийството на бившия президент на Югославия Слободан Милошевич в затвора в Хага, водещи световни юристи се изказват...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com