Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Мелница за разни проверени слухове
Кой готви пандемията

Новините за вируса на птичия грип H5N1 стават все по-тревожни. Научаваме за опити на някои американски и английски лаборатории да създадат вирусна мутация, която да причини глобална пандемия сред човечеството. Според някои източници, от 7 месеца се извършват експерименти за смесване на гените от H5N1 с гените на вируса H3N2, който е причината за последните грипни епидемии сред хора в Далечния Изток. Целта е да се заменят осем гена на всеки вирус, един по един, с осем гена на другия вирус, за да се разбере коя от всичките 250 възможни комбинации предизвиква грипните вируси, които атакуват хората.

Подозрителна е и цялата медийна кампания, която месеци наред съпровожда птичия грип. Вероятно целта е човечеството да свикне с идеята, че пандемията е неизбежна.

Още по-странно е, че д-р Дейвид Набаро от Световната здравна организация (СЗО), който е нейният основен специалист по птичия грип, на въпроса по какъв начин прави диагнозите за присъствието на вируса H5N1 отговаря, че това не е неговата област и препраща към друг лекар, чийто адрес е фалшив. Ясно е, че повечето тестове за H5N1 са измислени и въобще не се провеждат. Необходими са милиони тестове, за да се докаже, че именно този вирус е причината за евентуалната епидемия, което означава, че вместо него на определен етап може да бъде подхвърлен изкуствено създаден вирус или биооръжие. Въпреки това СЗО публикува прогнози, че птичата пандемия ще зарази 20 на сто от цялото човечество.

Хенри Кисинджър, който по поръчка н ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 132, May-Jun 2006
България се нуждае от лидери
И тройната коалиционна власт доказва, че политическата ни класа след 1990 г. е зона за умствено и природно бедствие. Наб...
    Мафията в митниците
През годините на прехода от контрабанда българската държава е изгубила около 20 милиарда лева - огромна сума, която може...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com