Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

HI LAIF
Писна ни от пишман-шпиони

Президентът Първанов е в паника. Дава си сметка, че е забъркал такава каша през последните години, че едва ли ще го преизберат. В помощ са включени и така наречените спецслужби. Някакви агенти на хонорари, вероятно при врачанския шпионин Киров, са плъзнали по медиите в лявото пространство. Сред тях е и един нещастник, представящ се за бивш служител на ООН и СИВ. Целта е да се разбере за кого тези медии ще призоват да се гласува в президентските избори.

Интересът към "Строго секретно" е оправдан. Все пак влияем всеки месец върху огромна аудитория. Освен това сме и големи абдали. Заради това се опитват да разберат от нас дали не получаваме пари от Москва, направо от кабинета на Путин, където ги раздава лично Виктор Иванов на някои медии в бившите социалистически страни. Вероятно в разузнаването у нас са чули, че валутните резерви на Русия са надминали вече 200 милиарда долара и че са започнали да ги раздават на който си поиска. Досега не са ни дали. Надяваме се, че ще забележат своя пропуск.

Започва обаче да ни писва. Разузнаването върви по следите на небезизвестния гном Атанас Атанасов, който изпълняваше подобни политически поръчки на Иван Костов срещу нас. Дали Киров или катаджията Миланов ще го последват?

По време на войната срещу Югославия ни пращаха някакви идиотчета, представящи се за симпатизанти на сърбите, заради което искаха да разберат от нас как контраразузнаването ни работи срещу Югославия.

След това ни изпратиха известна специалистка по немската лини ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 132, May-Jun 2006
Кобургготски измисли български самолет
Известният ядрен енергетик, собственик на имоти и на връх Мусала, завършилият няколко престижни университета в САЩ и Еги...
    Краят на Света на медиите
TiVo, iPod, palm pilot, blog, podcаsting - тези медийни убийци постепенно нахлуха в световната масова култура, което съв...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com