Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Талмудист ли е Джордж Буш

Един от най-важните въпроси за президентството на Буш е защо той провежда политиката на най-крайните американски и израелски ционистки кръгове и поставя интересите на Израел над интересите на САЩ.

Още по-странно е защо от началото на президентството Буш се обгражда с крайни ционисти като първият говорител на Белия дом Ари Флейшер, Алън Грийнспан, Дов Закхайм, Майкъл Чертоф.

Според Текс Марс - изследователя на произхода на клана Буш, те са с еврейски корен, за което е намерил доказателство в National Jewish Welfare Board от 1944 г., в която се споменават Джордж Буш, Луис Буш и Соломон Буш като еврейски участници в американската освободителна война срещу англичаните и се разкрива тяхната финансова връзка с агента на Ротшилд - Хаим Соломон.

От същия източник е и публикуваната снимка, взета от уеб-сайта на радикалната украинска еврейска секта Лубавичи, показваща Буш по пътя към среща на талмудисти.

Според тези източници Буш е ционистки религиозен фанатик. В тази връзка се припомнят и думите на основателя на ционизма Теодор Херцъл: "Ние сме една нация. Ние не сме нито американски евреи, нито съветски евреи, ние сме само евреи."

Една от големите причини за отдавнашните връзки на клана Буш и ционисткото лоби в САЩ може да се крие в убийството през 1963 г. на президента Джон Кенеди. Отдавна са и слуховете, че Буш-старши, като служител на ЦРУ тогава, е взимал пряко участие в убийството, организирано от ционистки кръгове в Ню Йорк, заради намеренията на Кенеди да отнеме ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 132, May-Jun 2006
Световна война до 2015 г. е неизбежна. Това е истината
Двете събития не съвпаднаха случайно. Това беше преднамереност, която отразява цялостната картина на онова, което ни оча...
    Китай сменя стратегемата
В средата на март в Пекин стана събитие, което със своята мащабност и дълбочина, може да се сравни само с декемврийския ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com