Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Б. Борисов - Show must go on
Група за анализ на "Строго секретно"

На българите не може да се угоди. Едни казват, че е скучно, други - че е весело, трети - че е смешно, четвърти - че е срамно. Това преди всичко означава, че представлението продължава. И така трябва да бъде.

Напоследък обаче надделява чувството за срам. Срамът днес е най-важната дума в българския политически речник. Ако се вслушате в кретенизмите на шестващите по всички телевизии и кабеларки идиоти или, ако случайно прочетете съчинените им от начинаещи журналисти интервюта, би трябвало да стигнете до извода, че от срам не трябва въобще да излизате от вкъщи. Защото именно вие, като избиратели, носите основната вина за това уникално явление, наречено български политик. Но въпреки това движението по улиците е голямо. Значи, излизате и продължавате да вършите нови глупости и ще имате нови основания да се срамувате. Особено пред Европа.

Но сътвореното досега от вас е на път да бъде забравено на фона на появата на политика Бойко Борисов, който след онова нещо, наречено Сидеров, ще шашне още повече света, за да събуди отново вашето позакърняло напоследък чувство за срам.

Няколко известни шашмаджии-социолъжци му съчиниха рейтинг от 47 на сто, т.е. кметът ще спечели като нищо следващите избори. Когато и да са те. До още по-убедителен извод, че Борисов има шанс да създаде нова политическа класа (като че ли старата не ни стига) стигнаха няколко ежедневни многотиражки, издавани с чужд и друг немски капитал. По този начин бившият бодипазач на Сакскобургготски и последващ някак ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 133, June 2006
САЩ срещу Иран: през юни-юли
От няколко месеца светът е замръзнал. Дали САЩ ще започнат война срещу Иран? По-важен въпрос сега няма.На пръв поглед мо...
    Новата студена война започна
Вероятно май 2006 г. ще остане в историята като началото на новата студена война. Разбира се, нямаше реч като на Чърчил ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com