Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Основните централи на световния шпионаж
Молим истинският Ал Заркауи да стане
Петър Топалов

Ако някой има време да се занимава с фикциите Осама бин Ладен и неговият съратник Абу Мусаб ал Заркауи - йорданският терорист, действащ в Ирак, вероятно ще забележи, че досега първият беше ликвидиран поне 10 пъти и възкресен също толкова, а ал Заркауи също не се предава и след като бъде някъде убит, пак се появява. Обикновено това става чрез някакво послание от тях в аудио или видео форма, за което разузнаването на Пентагона и ЦРУ веднага съобщават, че са най-истински, въпреки че експертната оценка потвърждава, че са ментета.

За убиването и реанимирането на Осама сме писали неведнъж. И даже на нас вече не ни се занимава с него. Такава глупава фикция, измислена от ЦРУ и Моссад, светът не познава. По едно време там май разбраха това, защото измислиха следващия персонаж - ал Заркауи, който през последните седмици беше активиран като нова психооперация на Пентагона. Театърът продължава с все по-мизерни сценаристи.

Какво е положението при ал Заркауи? Не само че възкръсна, но направи това с нова физиономия и телесложение. Човекът не се предава.

Първите слухове за неговата смърт бяха през 2002 г., когато беше убит от ракетен обстрел в Афганистан. След това стана ясно, че не е убит, а само тежко ранен и е заминал да се лекува за Ирак, където обаче му отрязаха крака. През март 2004 г. една от иракските екстремистки групи съобщи, че ал Заркауи е бил убит през 2002 г. и че да се спаси му е попречила именно тази протеза.

През 2004 г. обаче се появиха неговите последни фотог ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 133, June 2006
Конспирация ли е теорията на конспирацията /4/
Във всички анализи на теорията на конспирацията се повтаря името на клана Ротшилд и неговата роля в изграждането на Нови...
    NSA слуша 200 млн американци
Националната агенция за сигурност (NSA) на САЩ и други държавни организации са разработили софтуерни програми за събиран...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com