Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Генезисът на човечеството
Живот след живота
Документация "Строго секретно"

Хората продължават да мечтаят за безсмъртие. Науката променя подхода си и не третира въпроса за "живота след смъртта" като табу.

Кой сега помни книгата "Живот след смъртта" на д-р Муди. През 70-те години тя беше хит като "Шифърът на Леонардо". Но Раймонд Муди получи световна слава с анализа на преживяванията на пациенти, които са се докоснали до смъртта или са били минали "зад чертата", преди да се върнат обратно при нас. Онова, което Муди разказва, се потвърждава и от много религии - че човешкият живот не свършва със смъртта.

На основата на 150 разказа на хора, преминали "отвъд чертата", той изброи повтарящите се моменти на "докосването до смъртта" (Near death experiences).

Какво може да се случи на умиращите? Най-напред са неприятните звуци на дрънчене или на лаене, след това е преминаването през тъмен тунел, чувството, че се излиза извън тялото и наблюдава отстрани себе си, след това е чувството, че се притежава някакво друго, ново тяло, с по-големи възможности от предишното. След това се появяват умрелите роднини и приятели, и накрая е някакво прекрасно светлинно същество, изпълнено с любов и топлина, което поощрява (не с думи) извършването на житейска равносметка и помага да се види "филма на живота" с неговите най-важни моменти. Но тогава умиращият чувства, че е още рано за този "филм" и че трябва да се върне към живота, като след това разказва за своите усещания. Когато разберат, че трябва да се върнат към живота не се чувстват добре, тъй като преживяването ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 133, June 2006
Световният океан се покачва
Глобалното затопляне се дължи на най-голямото досега замърсяване на околната среда от човека и е без прецедент за послед...
    Къде са базите на извънземните
Ако има такива, те трябва да са дълбоко под повърхността на земята, тъй като зареждането на корабите може да става само ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com