Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Какво ни очаква
Интелектуален клуб "Строго секретно"

Степента на нестабилността расте. Светът е на прага на Трета световна война, която може да бъде ядрена.

Ще издържи ли България тази криза? Какво трябва да прави всеки от нас?

За да се разбере, най-напред трябва да се знае какво ни очаква и защо се случва. Това е задача на политиците. Да сте чули поне една разумна дума от тях? И ние не сме.

Заради това отново ще ги заместим, за да обсъдим заедно някои най-важни неща.

Къде се намира България? В най-лошата позиция за последните 100 години. Нямаме никаква промишленост и селско стопанство, здравеопазване и образование. Унищожихме инфраструктурата на високите технологии.

България е изцяло зависима от вноса на енергоресурси от Русия, но е тотално обвързана с геополитическата война на САЩ. Това е трагедия. България участва пряко в американската война в Ирак и Афганистан, и непряко - във всички други авантюри на Буш по света. САЩ имат на наша територия военни бази. Никога в миналото не сме били толкова уязвими и за първи път унищожението може да дойде от Русия. Изолирани сме на Балканите заради участието във войната на НАТО срещу Югославия, от Гърция - заради толерирането на етническата ДПС, от Турция - заради несъвместимост на националните ни интереси.

Участваме в изграждания от САЩ санитарен кордон около Русия - от Прибалтика до Грузия. Тъй като сме сред враговете на Москва трябва да очакваме ответни мерки - преди всичко с цените на енергията.

До няколко седмици барелът нефт ще стигне 150 долара. Ако това стане ц ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 136, Sept. 2006
Започна ли III-ата Световна война
На пръв поглед унищожението на Ливан от Израел и Пентагона нямаше смисъл. Защо бомбардираха пътища, мостове, пристанища,...
    Путин заповяда бойна готовност
Срещата на Г-8 в Петербург трябваше да се превърне в голям успех за всички и преди всичко за Русия, която трябваше да по...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com