Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Измамата с "кацането" на Луната

Преди 28 години светът наблюдаваше най-голямата измама в историята на човечеството, демонстрирана от американския астронавт Нийл Армстронг, който в едно студио на военновъздушната база Norton в Сан Бернардино под режисурата на Стенли Кубрик, рецитираше: "Това е една малка крачка на човека, но огромен скок за човечеството."

Нищо подобно. Американците никога не са кацали на Луната и скоро няма да кацнат. Пробутваха на човечеството заснети на Земята кадри, пълни със смешни неща.

На много от тях обръщахме внимание в миналото - че на кадрите няма никакви звезди, въпреки че космосът над Луната трябва да е пълен с милиарди от тях, или на липсата на какъвто и да е прах при кацането и излитането на лунния модул, въпреки че под него би трябвало да има кратер. И така нататък...

И всичко това заради глупавото обещание на президента Джон Кенеди да изпревари руснаците и да кацне първи на Луната до края на онова десетилетие. NASA реализираше проекта Apollo, но тъй като стигна с него доникъде, пробута на човечеството симулационен резервен проект.

Още едно доказателство. Погледнете тази снимка, която все още е на официалната уеб-страница за кацането на Луната и невероятните аномалии на нея.

На първо място, ако лунната повърхност е осветена от Слънцето, т.е. от една точка, сенките трябва да са успоредни. Но те не са. Сенките в лявата страна на снимката се пресичат почти под прав ъгъл с тези от дясната.

На второ място сенките от скалите зад астронавта са в различни посоки.

Н ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 136, Sept. 2006
Global hawk срещу Пентагона
Ясно е, че атаката срещу Пентагона на 11 септември 2001 г. не е била с голям Boeing 757, а с по-малък самолет, ракета, и...
    Започна ли III-ата Световна война
На пръв поглед унищожението на Ливан от Израел и Пентагона нямаше смисъл. Защо бомбардираха пътища, мостове, пристанища,...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com