Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Децата на капитала
Сладкият живот ­ садо-мазо
Графиня Елза фон Алтендорф

Бихме искали да продължим нашата просветителска мисия и да се спрем на друга преобладаваща тенденция у нас - садо-мазо, т.е. садизма на управляващите (майсторите), и мазохизма на робите.

Наистина, едва ли има друга държава в Източна Европа, която да е толкова напреднала в садо-мазохизма като България. Ето защо сега тя трябва да се запознае и с последните модни тенденции на садо-мазо в Европейския съюз и в САЩ.

Садо-мазохизмът и цялата порно-метрополитна субкултура става все по-модерна в САЩ, Англия и Германия, и се утвърждава като алтернативен стил в живота на хиляди хора.

В Рим мазохизмът отдавна е на мода. Садистите установяват тесни връзки с мазохистите, най-често чрез Internet и след това се срещат в клубовете.

Горещият садо-мазо климат в Лондон също е известен. Тук аристокрацията се смесва с плебса в клубовете underground. Това е традиция в британските обществени отношения - подчинението на плебса на доминиращата класа. Следователно става дума за по-различен мазохизъм от традиционния, чийто най-известен представител беше маркиз Дьо Сад.

През последните години садо-мазо се утвърждава като водещ на Запад. Вече не само звезди, но и обикновените хора се обличат с кожени или гумени дрехи в стил fetish noir, носят обици, забучени по най-различни части на тялото.

Игрите садо-мазо са приятен начин да прекарате скучната вечер. Партньорите се подбират според своите душевни кодове. Онзи, който доминира в Мастер или Маестро (Домино), а другият е Робът.

Точно какт ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 137, October 2006
Варвари в архивите
Със законопроектите за досиетата потвърждаваме, че България е държава на абсурдите.Независимо какъв вариант ще мине в На...
    Кои са най-глупавите политици в България
Нито една социологическа агенция, освен нашата, не се сети да зададе въпроса, който вълнува всички българи - кои са най-...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com