Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Как да отпътувате без да напускате
Адалберт Мансардов

Расте броят на българите, които, очаровани от демокрацията, искат да я напуснат по автодеструктивен начин, т.е. чрез самоубийство. Навсякъде може да чуете възклицанията - иде ми да си тегля куршума, да скоча отвисоко и т.н. Този масов почин се нуждае от по-широки познания по темата.

Обикновено самоубийците могат да разчитат само на себе си и на досегашните стереотипи. По този начин стават тежест за околните и даже обществена заплаха. Защото в България не е лесно и да се самоубиеш.

Съветваме ви да не правите това вкъщи. Помислете си как ще трябва да чистят след вашия труп леглото, да сменят полилея на който сте се обесил, или ваната, в която е изтекла кръвта ви от прерязаните вени. Никой няма да иска да купи апартамента на самоубиец и т.н. Но въпреки това 67 на сто от самоубийците напускат окончателно България в своите жилища. Тази практика трябва решително да се изостави.

Друг предпочитан начин е да се скача отвисоко. Но и той не е най-добрият. Има опасност, че ще утрепете някой минаващ долу. Лошо е да се скача и от ниски сгради. Можете да оцелеете.

Откажете се и от намеренията да се самоубиете с терористична атака срещу други. Самоподпалването например не е за вас, тъй като винаги ще се намери някой, която ще се опита да ви гаси, след което дълго ще се мъчите от изгарянията, докато лекарите най-накрая ви довършат.

Сериозен проблем при самоубийците е и модната напоследък застраховка живот. Тя обаче не действа при самоубийците. Застрахователното дружество рацио ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 137, October 2006
Кои са най-глупавите политици в България
Нито една социологическа агенция, освен нашата, не се сети да зададе въпроса, който вълнува всички българи - кои са най-...
    Има ли заплаха за Борисов от Йосич
Засилените мерки за охрана на софийския кмет и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов поставят на преден план няколко...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com