Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Как NASA загуби лунните фотографии
Документация "Строго секретно"

Доказателствата, че американците не са кацали на Луната стават все повече. Едно от тях се появи и в Интернет. Вижда се как в студиото, по време на заснемането на "кацането", от тавана се откачват три прожектора точно в момента, в който космонавтът се "прилунява" и почва да декламира за "огромната крачка на човечеството" и т.н. След това започва да ругае и му заповядват да направи нов дубъл.

Явно в NASA вече нямат възможности да укриват повече своята измама, заради което заличават "следите от престъплението". Друго доказателство е... липсата на доказателства.

За какво става дума?

Досега от NASA твърдяха, че телевизионното предаване на Apollo 11 от лунната повърхност е било с изключително високо качество, много по-качествено от размитата версия, предадена на целия свят през юли 1969 г.

Но когато поискаха този висококачествен материал от NASA оттам съобщиха, че... е загубен. Това е окончателно потвърждение, че става дума за фалшификат, изфабрикуван от Стенли Кубрик в едно от студията на Холивуд.

Точно 37 години след "кацането" на Appolo 11 се появи новината, че магнитната лента, на която са били записани първите крачки на Луната - предадени чрез три станции за следене, в това число и прословутата Чиния - Dish, в градчето Паркес, са били загубени в космическия център Годард, принадлежащ на NASA, в щата Мериленд.

Любопитните започнаха отново да изучават ролята на Паркес в мисията на Appolo 11 през 1997 г., още преди да се появи филмът "Чинията". Но когато поисках ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 137, October 2006
Посланията между 9 и 20 юли
Досега не е имало толкова висока интензивност на появата на космическите послания. Все повече се налага мнението, че тов...
    Войната срещу Иран е на прага
Дали противостоенето САЩ-Иран ще премине в гореща ядрена или в преговорна фаза?В момента действат и двете тенденции, кат...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com