Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Мелница за разни проверени слухове
Отказваме се от ремонта
Ремонтен екип на "Строго секретно"

Вече се изморихме да работим за "един по-добър свят", който е хаос и не подлежи въобще на ремонт. Решихме да капитулираме и да кажем цялата истина.

И така, учените са открили, но са укрили, че маймуните произхождат от човека. По време на еволюцията опашката не е изчезнала, а е пораснала.

От Космоса Земята изглежда като омлет. Китайците твърдят, че Земята е в жълтъка. Австрийците обаче са убедени, че става дума за омлет по виенски.

На самата Земя нещата вървят в добра посока, т.е. към нейния край. Песимистите твърдят, че краят на този свят е все по-близо, а оптимистите - че началото на света е все по-далеч, тъй като всеки свят има два края. Най-оптимистична е прогнозата на Нострадамус, че целият свят ще потъне в пропастта, но само българите ще оцелеят.

Политическите сили у нас са готови за края н ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 159, August 2008
Ще изчакаме още 150 години
Райхстагът беше подпален през нощта на 27 февруари 1933 г. Процесът за подпалването започна на 21 септември 1933 г., т.е...
    Магистралният бандитизъм
Строителството на пътни магистрали е едно от най-силните доказателства за криминалния преход на България. Такова нещо Ев...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com