Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Бананова република?
Нямаме и банани
Интелектуален клуб "Строго секретно"

Отдавна не бяхме чели толкова много глупости, събрани на едно място. По-точно - на две, което потвърждава, че безумието в България върви планово, изразило се в някакви "икономически програми" на правителството и президента. Нелепостите съдържащи се в тях не са изненада.

Няма смисъл да се опитваме да ги анализираме, защото не подлежат на анализ - турлу-гювеч от преписани оттук-оттам умозаключения, базиращи се на презумпцията, че кризата сама ще си отиде, защото е циклична, а не системна.

Не е възможно да се схване логиката на тези игноранти. Болестта е известна, причините са известни, а на тях им е добре и махат с ръчички. Тежък умствен случай, особено за програмата на актуалното правителство.

Тежък е и за БСП, чийто конгрес предстои. На хората в България, на които все още е близка лявата идея и ко ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 173, October 2009
Пощаджията ни донесе
- Искам да посоча, че чиновниците също са хора.Дмитрий Медведев, президент на Русия- Да си пират, не е причина да се сра...
    НОВО ДЕЛО
Да се учим от този опитЗапочналата кампания за масово даване на българско гражданство на чужденци, можем да превърнем и ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com