Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Ужас, отново 9-ти септември
Интелектуален клуб "Строго секретно"

Вече мислехме, че този народ е оглупял напълно, но ето ти изненада. В анкетата на националната телевизия за най-важното политическо събитие в България през отминалия XX век, зрителите, въпреки примитивната обработка на някакви пишман-журналисти, определиха за № 1 омразния на новата "политическа класа" 9-ти септември 1944 г. (с 24,29 на сто). Според хора в телевизионната кухня, за 9-ти септември са гласували два пъти повече, но е имало манипулация, за да намалят неочакваните от тях резултати.

На второ място е "спасяването на българските евреи" (което също може да се включи към горните 24,29 процента, тъй като то се дължи не на Пешев, а на комунистите, което е неоспоримо доказано, въпреки че днес и тук и в Израел евреите имат амнезия, което логично поставя въпросът, не какво българите са направили за евреите, а какво евреите са направили за България.)

Ако се вземе предвид, че челни места в това телевизионно допитване заемат събития пряко свързани с 9-ти септември, като например "България в тристранния пакт", (т.е. фашизмът през 1941-1944 г.) и 10-ти ноември 1989 г., който също е следствие от 9-ти септември, реално за тази дата, като най-важно събитие на XX век, са гласували минимум 70 на сто от българите.

Резултатите са още по-показателни, тъй като за 9-ти септември със сигурност не са гласували възрастните "посткомунистически носталгици" по простата причина, че нямат понятие как се изпращат SMS-и и защото нямат достъп до Интернет.

А това поставя за пореден път ед ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 177, February 2010
Земетресението в Хаити - с технологията на Тесла
Колосалното унищожително земетресение в Хаити може да е най-голямото военно престъпление в историята и да е предизвикано...
    Внимание - български военнопрестъпници
Специално създадената от правителството на Холандия разследваща комисия излезе със заключение, че войната в Ирак е незак...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com