Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

10 000 тона фалшиво злато
"Строго секретно"

Тази новина, въпреки всичко, си пробива път и ще се окаже най-голямото мошеничество не само на XX и XXI век, но и въобще в историята на човечеството. Поне по отношение на златото. Става дума за колосална фалшификация и замяна на 10 000 тона злато, повече от целия златен резерв на САЩ във Форт Нокс, с позлатени кюлчета от волфрам (тунгстен).

Последиците ще са унищожителни за САЩ и Запада. Хилядите тонове фалшиво злато се намират в трезорите на Форт Нокс и западноевропейски централни банки.

Информацията започна да прониква през октомври 2009 г., когато се оказа, че в един от депозитарите в Азия са открити 60 тона кюлчета, които били позлатени, но вътре са били от волфрам. Това означава, че в момента в света не съществува златен пазар, тъй като той е пълен с фалшиво злато, т.е. с волфрам, че САЩ реално нямат никакви златни резерви и бълват трилиони зелени хартийки без абсолютно никакво покритие, и че всеки момент тази колосална измама ще погребе окончателно капиталистическата финансова система, и златния пазар на цялата планета. Съчетанието на печатаните трилиони долари от Федералния резерв на САЩ и десетте хиляди тона фалшиво злато, означава колосална пирамида, основаваща се върху две мошеничества.

Основните банки на САЩ и централните банки на седем европейски страни още от 1 ноември 1961 г. започнаха да си сътрудничат при определянето на цената на златото в 10,30 и в 15,00 ч. всеки ден на лондонската борса, като London Gold Fixing е най-важният термин на глобалния ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 180, May-Jun 2010
Договорът за СНВ - честно надлъгване
Прага продължава да е "златна". И пивото е чешко.Преди години СССР и САЩ брояха ракетите във Виена. Сега руснаците и аме...
    Терорът срещу Русия
На 27 март в 7,56 часа сутринта започна нов етап на необявената терористична война срещу Русия. В московското метро се в...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com