Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
"Може да е идиот, но наш идиот"
От колектива

Ако имаше закон за политическата отговорност, Борисов вече би трябвало да е в затвора. Което не означава, че ще му се размине. Не е трудно да се предвиди, че в близко време този човек ще бъде съден за колосално престъпление срещу националните интереси на България, изразили се в провала на основни енергийни проекти под диктовката на администрацията на САЩ.

По-голяма глупост от думите на шефа на ЦРУ Панета, че Борисов е "техният човек" и е "като Обама", не бяхме чували отдавна. Могат да се сравнят само с някогашните думи на друг висш американски чиновник за панамския президент и наркотрафикант Нориега, че "може да е идиот, но си е наш идиот".

Дали това означава, че всеки проамерикански идиот може да се сравнява със сегашния президент Обама, още повече, че само преди година едно американско издание пишеше за Борисов, че е "бандюга и половина".

Но за идиотизмите ще плащат всички българи. Кой и кога позволи на този бивш пожарникар да решава съдбата на енергетиката на България. Ще припомним, че за него все пак гласуваха по-малко от 18 на сто от българите, предимно онези, които викаха "ура" преди това за началника му Кобургготски, и че откакто Борисов е "така наречения премиер" 3 милиона българи са готови да емигрират.

За да изпревари евентуални обвинения за вербовка Борисов заяви, че от ЦРУ не вербували премиери и президенти. Явно ги разбира тези неща, още повече, че ако е бил вербуван от американците това щеше да е уникален случай в историята на световния шпионаж - в ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 182, Jul-Aug 2010
That shit got real
Горният израз не е много културен, но е точен. Освен това е US-made, т.е. няма да ме обвинят в антиамериканизъм. Май е о...
    За кого всъщност работи ДАНС
Набеденият за глава на "октопода" Алексей Петров заяви пред съда, че в ДАНС действа една "мощна организирана престъпна г...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com