Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

В Мексиканския залив - библейска катастрофа
"и цялото море ще бъде превърнато в кръв"
Анализ на "Строго секретно"

В 22 часа на 20 април 2010 г. в Мексиканския залив на нефтената платформа Deepwater Horizon на британската British Petroleum, разположена на 80 км от крайбрежието на САЩ срещу щата Луизиана, започна чудовищна, с библейски пропорции катастрофа, която може да се окаже още по-чудовищно престъпление срещу човечеството.

В резултат на неправилно сондиране, от дъното на залива избухна подводен нефтен гейзер. Постепенно се оказа, че става дума за подводен вулкан от нефт. След това всички данни бяха засекретени. Въпреки това стана ясно, че вулканът не е само от нефт, но и от асфалт или по-точно от така наречения батолит.

След това се появи тезата, че изригващите от земните недра нефт, асфалт, газове идват под огромно налягане от подземна кухина с размери на Еверест. Ако катастрофата продължи и морското дъно пропадне, ще загинат стотици милиони души не само в Америка от предизвиканата цунами. Това може да се случи и без цунами - от нанесените унищожения върху околната среда и започналите урагани в района. Още по-лошо е, че за всичко това в ВР са знаели. Знаел е и президентът на САЩ Обама. Според някои източници САЩ са в смъртни конвулсии. На масата е хвърлено асо пика, т.е. смъртта.

Появиха се съвети от специалисти човечеството да започне да се групира около Екватора, тъй като катастрофата ще доведе до промени в климата на планетата и в магнитните полета.

Дали това не е 2012 г.? Не знаем. Но със сигурност нещата са много лоши. Те може да са само част от истината и от онов ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 183, August 2010
На Луната - "Ловецът на души"
Става дума за високия няколко километра монолитен обелиск-игла на повърхността на Луната. Според тайните архиви на ЦРУ и...
    Втора руска перестройка
Декларациите на президента Дмитрий Медведев за преориентиране на външната политика на Русия на Запад заради "необходимос...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com