Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Кучетата на войната са пуснати срещу Иран
Израел ще удари, Иран ще отговори
Военен анализ на "Строго секретно"

Светът продължава да е на прага на Трета световна война. Тя може да започне с атака на САЩ и Израел срещу Иран и със синхронизирането й с атаки срещу КНДР и Венецуела.

Войната ще бъде от първия ден ядрена и ще ескалира в Трета световна.

Може да започне след изтеглянето на американските войски от Ирак или преди пускането в пълна експлоатация на иранската атомна електроцентрала в Бушер. Това се подсилва от множащите се от различни източници информации и дезинформации, че атаката срещу Иран на САЩ и Израел е "неизбежна".

Човечеството продължава де е пред опасна катастрофа. Атаката срещу Иран вероятно трябваше да започне през 2007 г., но Вашингтон се отказа или я отложи заради проблемите в Ирак и Афганистан. Сега обаче е на дневен ред под претекста на "ядрената програма на Техеран". Но не става дума за някакви "ядрени оръжия" на Иран. Подготовката на войната срещу Иран прилича много на подготовката на войната срещу Ирак. Саддам Хюсеин го обвиняваха в притежаване на оръжия за масово унищожение, а иранските ръководители - в развитие на военна ядрена програма. И въпреки че Иран изрази готовност да даде възможност на МАГАТЕ да проверява на място, Вашингтон и Тел Авив упорито говорят за ядрена опасност и не искат да чуят никакви аргументи.

Шизофреничната линия на Вашингтон е особено отчетлива ако припомним, че американците блокират всякакви опити за създаване на безядрена зона в Близкия Изток, което ще постави техния съюзник ядрения Израел, в сложно положение, т.е. става ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 184, Sept. 2010
Отново за великата лунна измама на САЩ /2/
Съмненията, че американците никога не са били на Луната и че това е една колосална фалшификация и мистификация, съчинена...
    Втората фаза на кризата
Започва втората фаза на глобалната криза? Това е кризата с държавните и частни дългове, т.е. онова, което наблюдаваме в ...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com