Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Тема на месеца
Климатичното оръжие HAARP в действие
Военен анализ на "Строго секретно"

Глобалните катастрофални събития през пролетта и лятото на 2010 г. изостриха дискусията за така нареченото геофизическо оръжие, т.е. за възможността от вмешателство на човека в природната среда и използването на климата като оръжие за масово унищожение. Обвиненията са насочени срещу САЩ.

Последните събития показват, че HAARP наистина е оперативна и има потенциал да предизвика земетресения, урагани, наводнения, суши, торнада, тайфуни и т.н. Става дума за геофизическо оръжие, което може да влияе върху близката обстановка около Земята с високочестотни радиовълни и да се превърне в супероръжие за масово унищожение. С една дума - да превърне самата Земя в оръжие.

От историята са известни доста опити за използване на природната среда за военни цели. Най-големи успехи в тези изследвания постигна в началото на XX век Никола Тесла. Именно той успя да реши проблема с предаване на електроенергия на големи разстояния, т.е. да я предава в атмосферата и да я фокусира върху която и да било точка на планетата. През 1900 г. той даде заявка за патент на изобретението "Предаване на електроенергия през изкуствена среда". Заради това много учени са убедени, че мощният взрив над сибирската тайга на 30 юни 1908 г. е бил предизвикан не от Тунгуския метеорит, а от опитите на Тесла (най-вероятно той беше убит от хора, които искаха да предотвратят масовото използване на неговите постижения).

От открити материали и от мненията на специалистите става ясно, че американците не само активно разр ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 185, October 2010
Искахте идиоти - ето ви ги
Лятото беше наистина страшно. По света го определиха като "най-страшното лято". Така ще остане в историята - земетресени...
    Светът стигна до повратна точка
Не бъдете глупаци. Икономиката на Запада не умира. Тя вече е умряла. Антикризисните мерки в САЩ и ЕС не вършат никаква р...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com