Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Мелница за разни проверени слухове
Ще строим ЕС-затвор

Членството в ЕС ни дава възможност да се специализираме в така наречените затворнически услуги. Ще ви обясним по какъв начин.

Всичко започна доста банално, в съответствие с европейските норми. През 2005 г. по инициатива на Австрия, Финландия и Швеция започнаха преговори за рамков договор на Съвета на Европа по въпроса за предаване на осъдени граждани между страните-членки на ЕС. Документът с номер 2005/С 150/01 регулира въпроса за излежаване на присъди от осъдени в страните на своя произход.

Предлагаме на правителството и парламента незабавно да вземат решение за изграждане на най-големия затвор в Европа докато другите не са ни изпреварили. Това ще ни даде възможност да излезем със следващата инициатива и да приемаме затворници от други страни-членки от ЕС, като печелим огромни пари.

Целият номер се свежда до простата сметка, че затворническата дневна норма на един излежаващ присъда в България е около 1 евро, а в развитите страни от ЕС е много по-голяма. В Холандия например тя е 15 евро на един затворникоден. Това означава, че страните, които ще ни изпращат своите затворници в нашия голям ЕС-затвор ще внасят в българския бюджет по-големи суми, отколкото са реалните разходи за един затворник.

Става дума за бизнес 1:15, т.е. печалба от 1500 на сто. Това го няма никъде в света, даже при наркотиците. Ако приемем в нашия затвор 10 000 европейски престъпници това прави дневно приходи от 150 000 евро срещу разходи от 15 000, т.е. дневна печалба от 135 000, а годишно 48 ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 185, October 2010
Важни съвети към "правителството"
Ще се опитаме да обясним по елементарен и достъпен начин, т.е. според умственото равнище на така нареченото правителство...
    Обърнете се към гръцката SDOE
Този съвет се отнася за BG-комисията, чиято задача е да конфискува и запорира имотите и собствеността на нашенските банд...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com