Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Дали Путин ще остане на трона
Това е 1905 г., още не е 1917 г.
Анализ на "Строго секретно"

Подготовката на Путин за президентските избори през март 2012 г. започна още през есента на 2011 г.

През септември по-наблюдателните анализатори в Москва забелязаха под очите на премиера характерни петна, безпогрешен знак, че Путин се е подложил на пластична операция.

В началото на зимата дойде времето за инжекциите с ботокс, след които лицето на Путин придоби неестествена закръгленост и гладкост.

Но даже и пластичните корекции не му помогнаха да скрие голямата тревога от резултатите от парламентарните избори на 4 декември. Стигна се дотам, че той се отрече от собствената си партия и неговият говорител Песков заяви, че " Путин никога не е бил пряко свързан с Единна Русия".

На вълната на подготовката за президентските избори Путин искаше да се огрее и в пламъците на славата на руския спортист Александър Йемеленко, който победи своя американски противник в смесените видове борба ММА. Но вместо аплодисменти Путин получи освиркване и дюдюкане. Ситуация, на пръв поглед банална, но при Путин - показателна. Това беше първото освиркване.

Второто беше по време на изборите, в който "Единна Русия" загуби няколкодесетки процента спрямо предишните и регистрира "само" 49,3 на сто от гласовете. Но ако се вземе предвид, че изборите бяха фалшифицирани и че реално резултатите за "Единна Русия" бяха около 30 процента (толкова, колкото и за комунистите), паниката започна да расте.

Всъщност тя започна още на конгреса на "Единна Русия" в Лужники, на които Дмитрий Медведев преждев ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 201, February 2012
САЩ - Иран: ескалация в Ормузкия пролив
От няколко години, месец след месец, предупреждаваме за предстояща война срещу Иран. Въпросът е само по какъв начин САЩ ...
    Кризата преодоляна, започва депресията
Последните събития във финансовата сфера показват, че координираната атака на западните банкери по заповед на задкулисни...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com