Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Все пак ни четат
"Не сядайте, а тръгнете"
От колектива

Една от най-вежливите дати през годината "Денят на Благодаря" (International Thank you day) беше отбелязана неотдавна. За съжаление в България на този празник няма на кого да благодарим. и как да им благодарим за онова, в което превърнаха страната.

Но думата "благодаря", произнасяна практически на всички езици в света поне от 10 века, не е с конюнктурно и преходно значение и има важно значение за културата на всеки народ.

Денят, в който се отбелязваше "Денят на благодаря" при нас съвпадна с брой № 200 на "Строго секретно". Започнал преди 19 години в блатото на глупостта и алчността, вестникът ни успя да запуши огромна дупка в медийното пространство.

Но "Строго секретно" нямаше да успее да постигне това без Вас, тоест нашите читатели, които го избрахте за място, където всеки с отворена глава идва да се спре, да прочете, да се замисли и да остане.

Заради това през всичките тези години на вестникарския пазар "Строго секретно" беше с най-постоянна и предана читателска аудитория, която не го предаде, за което сме Ви двойно благодарни, защото това беше взаимно.

Всичко друго ще дойде с времето. Преминаването от точка А до точка Б няма да бъде бързо и лесно. Но все пак ще стане, защото системите с нарушено равновесие рано или късно възстановяват своето първоначално положение.

Благодарността ни към Вас е още по-голяма, тъй като това става в държава, в която всеки разбира от политика, футбол, ракия и жени. Както в анекдота: "Защо мъж и жена не могат да правят секс на ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 201, February 2012
След края на началото идва началото на края
Светът в момента е в един от най-драматичните моменти на своята история. Озовал се в пълна безизходица Западът и неговат...
    "Краят на света", или терорът срещу Terra
Във връзка с наближаването на "края на света", тоест 21.12.2012 г., трябва да ви информираме, че апокалипсисът отдавна е...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com