Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Изхвърлете ваксините, те ви убиват

Това не е преувеличение. Ако знаехте какво има във ваксините, с които дупчат вас от най-ранна възраст и продължават да правят това с децата ви, никога не бихте помислили за тях, а щяхте да тръгнете да линчувате лекарите и производителите им.

Какво например мислите за трупни органи и кръвта от хора, умрели от хепатит. Това не са откъси от филми на ужасите, а най-широко използваната изходна суровина за отделяне на ваксинни вируси. Някои неща наистина трябва да се кажат в тяхната ужасна същност, за да се схванат по-добре от милиони наивници.

Щом като вирусът е отделен, започва неговото отглеждане в специфична културна среда, но този път като храна се използва кръв, тъкан и органи от хора и животни.

Ще припомним, че вирусите, както е известно, лошо се размножават в здрави клетки. Заради това за тяхното отглеждане производителите на ваксини обикновено използват болни, генетически дефектни животни, например мишки със специални ракови линии (AKR), които от самото начало са предназначени за провеждането на онкологични експерименти. Накрая вирусите са се размножили и тогава ги инактивират, тоест убиват с формалдехид, мощна протоплазмова отрова, мутаген и канцероген (като правило той се използва само за балсамирането на трупове). При това самият формалдехид не изчезва никъде, а остава в обема на ваксинната доза.

Какво съдържат в себе си готовите ваксинни препарати на изхода, тоест преди да бъдат ваксинирани хората. Ще изброим само основните компоненти. Преди всичко това с ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 202, March 2012
Силиконовите бомби изгърмяха
На 23 декември 2011 г. френските власти препоръчаха на жените, носещи силиконови импланти на гърдите, произведени от фир...
    Супермагистралата на дълга на PIIGS
Доминото на държавния дълг на страните от ЕС продължава да пада. По-точно, товари се на тирове, движещи се по супермагис...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com