Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Генезисът на човечеството
Черепите на извънземните
Документация "Строго секретно"

Не е нужно да гледате звездите, за да търсите извънземните. Доказателствата отдавна са на Земята, по-точно - под нея.

Огромни черепи, невероятно малки черепи, черепи, които имат рога, праисторически черепи с дупки от патрони… Дали те са истински или фалшиви?

Някои от тях са обяснявани, че са на древни или на неизвестни животни. Но някой са без обяснения и са укрити дълбоко в подземията на музеите.

Това са черепите, които занимават учените. Ако можеха да говорят, вероятно щяха да разкажат историята на ранния Космос и чудесата, които завинаги промениха мозайката на науката, ще открият тайни и ще дадат на хората нови перспективи както към миналото, така и към бъдещето.

Един от тези невероятни черепи е Starchild (1), тоест "детето на звездите". Той е на около 2200 години и е на дете, починало на около 5 години. Открит беше и тунел, който е част от стара мина на около 100 мили югозападно от мексиканския град Чехуахуа. Но за разлика от човешките черепи, каналите за очните нерви се намират в долната част на очните отвори, а черепната кухина е за много по-голям мозък.

От 1999 г. учените спорят дали става дума за череп на извънземно дете. 12 години по-късно генетичните тестове на ДНК доказаха, че наистина черепът е от смесени човешко-извънземни гени. Сега провеждат тестове, които могат да потвърдят съществуването на извънземна биология, смесена с човешката ДНК.

Невероятните черепи на Конъли (2) са друга голяма въпросителна. Те приличат на съвременни човешки черепи, ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 202, March 2012
Обратната страна на наномедицината
Думата Nano навлезе бързо и в българската литература, най-много при нанотехнологиите в медицината."Ти си това, което яде...
    Нови "лица" на Марс
Голям комплекс от масивни древни структури е бил открит на Марс. Монументите са фотографирани от камера с висока резолюц...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com