Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Видях НЛО
Нови "лица" на Марс
Документация "Строго секретно"

Голям комплекс от масивни древни структури е бил открит на Марс. Монументите са фотографирани от камера с висока резолюция (HRSC) на борда на Mars Orbiter на Европейската космическа агенция (ESA) на 15 януари 2004 г. от около 300 км над повърхността на Марс.

Районът на Reull Vallis съдържа най-малко девет статуи на човешки или животински изображения, различими и видими от Космоса, заедно с големи наземни рисунки, изобразяващи примати.

Както и районът на първото "Лице на Марс" (1), новият съдържа пирамида (2), огромен масив, който може да бъде видян в долния десен ъгъл на фотографията на ESA, в който каналът на Reull Vallis завива и се насочва на юг.

Новият район беше наречен "Нова Сидония". Първата е "Лицето на Марс", открито от Винсент Ди Пиетро и Грегори Моленаар, компютърни инженери от НАСА, които са преглеждали архива на агенцията през 1976 г.

Новата пирамида (3), която се вижда в десния долен ъгъл на снимките на ESA, беше наречена D&M II Pyramid, тоест втора, след първата пирамида, намираща се в близост до Лицето на Марс в района Сидония. D&M са инициалите на откривателите Ди Пиетро и Моленаар.

D&M вероятно е било огромно лице, което е било ерозирано от климата на Марс. На югоизток от него има по-малки лица върху повърхността.

Reull Vallis е място, в което има кратери, с хуманоидни лица. Неправилните ръбове на тези кратери подсказват, че те не са резултат на удари на обекти от Космоса, а по-скоро са се появили при създаването на "лицата".

Откритията н ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 202, March 2012
Черепите на извънземните
Не е нужно да гледате звездите, за да търсите извънземните. Доказателствата отдавна са на Земята, по-точно - под нея.Огр...
    Неботресенията - Земята предупреждава
"Тътените", "стенанията", "скърцането" на Земята продължават. През последните месеци жителите на различни региони на Зем...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com