Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Неботресенията - Земята предупреждава
Документация "Строго секретно"

"Тътените", "стенанията", "скърцането" на Земята продължават. През последните месеци жителите на различни региони на Земята са шокирани от странни могъщи звуци, идващи от дълбочината на планетата.

Някъде ги чуват като скърцане на огромни метални плочи, на други места - като глух рев на реактивни двигатели, на трети - като изпускане на въздух под налягане от огромни цистерни, на четвърти - като космически "мелодии", сравнявани с библейските "йерихонски тръби".

Скърцането на Земята се съпровожда и от тътен в небесата, който експертите нарекоха "неботресение". И за тях съобщенията от различни краища на Земята се множат. Русия, Австралия или САЩ - небето се тресе.

С нарастването на честотата и интензивността на тези необясними явления хората се питат: "Дали Страшният съд наближава?" Някои учени се страхуват, че именно за това става дума, защото тези подземни тътени могат да означават масивно изместване на ядрото на Земята.

Преди милиони години моретата изведнъж са се надигнали, континентите са били наводнени и могъщи планински масиви като Андите са изплували от океана и са достигнали хиляди метри над морето в течение само на няколко часа. Заради това днес останки от дълбоководни морски същества и части от морски миди могат да бъдат намерени в Андите, които са най-младата планинска верига на планетата.

Какво става във вътрешността на Земята. Течното желязно ядро на Земята се върти с различна скорост от скоростта на въртенето на Земята и изоставането му причинява съ ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 202, March 2012
Нови "лица" на Марс
Голям комплекс от масивни древни структури е бил открит на Марс. Монументите са фотографирани от камера с висока резолюц...
    Войната срещу Иран минава през Сирия
Сирия от така наречената "гореща тема" стана нажежена. Иран - също. Такава е тактиката на САЩ, НАТО и Израел - войната с...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com