Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
"Диханието на дявола" – най-опасният наркотик

Дегенерирането на наркотиците продължава. На пазара се появи най-опасният от тях - "Диханието на дявола" от Колумбия, който може да блокира волята на човека, да изтрие паметта му и даже да го убие.

"Диханието на дявола" вече се продава в Южна Америка. Той се нарича и скополамин и се получава от един вид доста разпространено дърво.

Появата на наркотика се съпровожда от ужасяващи истории – че блокира напълно волята на човека, че изтрива паметта, че под негово въздействие се стига до изнасилване без никаква съпротива, че жертвите сами си отварят банковите сметки, или доброволно отиват в болница, за да "дарят" свой орган.

Според наркодилърите в Богота "Диханието на дявола" е най-дегенериралият наркотик заради изключително простия начин, по който се произвежда и използва.

Скополамин може да бъде духнат в лицето на случаен минувач на улицата и след няколко минути жертвата е напълно под въздействието на наркотика. Скополаминът е без мирис и вкус. След това жертвата може да прави всичко, което се поиска от нея.

Един грам скополамин е подобен на един грам кокаин, но е по-лош и от антракса. В големи дози той е смъртоносен.

"Диханието на дявола" превръща хората в пълни зомбита и блокира формирането на спомени, тоест изтрива паметта. Заради това, след прекратяване на действието му жертвите не помнят нищо от онова, което им се е случило.

Според "Британския журнал за клинична фармакология" "Диханието на дявола", известен и като хиосцин, причиняващ същата загуба на памет ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 208, Sept. 2012
20 процента от българите са умствено болни
Всеки от нас във всеки момент от ежедневието, на всяко място в България е заобиколен от психопати, социопати или идиоти....
    Срещу човечеството се води геотектонична война
Проектът HAARP официално е програма за изследване на високочестотната активност на северното сияние. Но неофициално тя п...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com