Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Вектори
Атака с HAARP срещу България
Има ли атака с геофизическото оръжие HAARP срещу България
Група за анализ на "Строго секретно"

Налице са достатъчно факти, за да предполагаме, че срещу България беше осъществена американска атака с геофизическото и климатично оръжие HAARP и че нейните последици продължават.

Първият удар беше тектоничен. Това беше земетресението на 22 май югозападно от София, което беше най-малкото "странно". Няколко часа след него последва ураган с порой и градушка в обеми, които не бяха регистрирани от десетилетия. Всъщност – никога. Това е един от съпътстващите ефекти от използването на HAARP.

Това беше само началото. Дойдоха сегашните безпрецеденти жеги и суша. Юли се оказа най-горещият в историята на тези месеци. Увисналият над България и Югоизточна Европа антициклон продължи и през август.

Всъщност атаката с HAARP е не само срещу България, но по цялата дължина на северното Средиземноморие – от Испания, през Италия и Гърция до Турция, като земетресенията в Италия и България не са да се активират стари разломи, а да се създадат нови.

Към това трябва да се прибавят и последиците от пренасочването на Гълф-стрийм в Атлантика.

И така, на 22 май 2012 г., точно в 3 ч. през нощта, България (югозападно от София) беше ударена от най-силното земетресение – 5,8 по Рихтер, през последните 70 години. Предишното подобно земетресение със сила 5,7 по Рихтер беше в Стражица през 1986 г., като тогава имаше силни разрушения.

Земетресението на 22 май беше на дълбочина 10 км и за щастие не причини големи разрушения и човешки жертви, въпреки че силата на труса би трябвало да нанесе огро ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 208, Sept. 2012
Близкият Изток: война до няколко седмици
На 27 юли върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей събра висшите военни началници на страната на техния "последен во...
    Ренесансът на Червения проект
Настъпват много сложни времена. Светът е пред радикален прелом. Дали след време ще се пише, че това беше краят на капита...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com