Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Геофизика и геополитика
Климатичният фон на арабските революции
Геофизически анализ на "Строго секретно"

Дали от няколко години не се осъществява най-секретната операция в историята на човечеството, която на пръв поглед изглежда абсурдна и неосъществима, защото е свързана със започналата дългосрочна промяна на климата на Земята към рязко охлаждане.

Но световният елит не иска да замръзва и да гладува. И пред нашите очи с пълен ход върви подготовката на климатично бедствие. Добре замаскирано от непосветеното болшинство от населението на планетата и от ръководителите на много държави, разсъждаващи за демокрация, права на човека и прочее идеологеми. Именно това може да обяснява и невъобразимия хаос в световната политика през последните години. Всъщност, хаос няма. Има точни, преднамерени и планирани действия за една група от световната върхушка за бъдещето на планетата след нейното охлаждане.

Кога тази "елитна група" или така наречено задкулисие разбра, че нещата вървят към катастрофа за тях. Вероятно това стана преди 10-8 години. Още през 2005 г. по някои канали се появи прогнозата на британски учени, че към средата на този век в Англия ще започне ледников период. Те подготвиха колективно писмо до тогавашния премиер Тони Блеър с призив да се готвят за катаклизма. Нещо подобно изпратиха на Буш-младши и някои американски учени. Истина е, че информацията почти веднага изчезна от интернетната мрежа и от медиите и вместо нея се появи плашенето с календара на маите и "края на света". Но някои експерти фиксираха тази информация и започнаха внимателно да следят ситуацията.

Разб ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 208, Sept. 2012
САЩ конструират нова ракета-прехващач ЕКV
В САЩ се разработва нов наземен прехващач GBI. Той е предназначен за унищожение на високоскоростните бойни глави на бали...
    Китай отдавна е №1 на планетата
Веднага след терористичните събития в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. в един от докладите на банката "Голдман Сакс" се п...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com