Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Конспирация ли е Теорията на конспирацията
"Череп и кости" - елитът на империята
Васил Василев

В недрата на елитния американски Йейлски университет, всяка година са избирани 15 студенти от "добри семейства". Те влизат в секретно общество с нездрави ритуали с названието Skull and Bones - "Череп и кости". През целия си живот ще членуват и създават една от най-засекретените мафии в САЩ. Днес това общество наброява около 800 члена.

"Череп и кости" са обвинявани в редица конспирации, сред които убийството на Кенеди, десантът в Залива на свинете в Куба, скандалът Уотъргейт, 11 септември 2011 г и др. Благодарение на своите връзки с деловите кръгове и банковия сектор в резултат на сегашната криза могат да достигнат пълен контрол над световните финанси.

Тук няма да обсъждаме езотеричния характер на "Череп и кости", а ще се спрем на неговата социална и политическа роля, която демонстрира американската система за възпроизводство на елитите.

Най-активните членове в това общество идват от гръбнака, състоящ се от 20-30 семейства, заинтересовани в защитата на своето наследство и потомство.

"Череп и кости" се ражда в Йейлския университет в началото на XVIII век, като най-важен е пуританският начин на преподаване и функциониране на училището. Студентите и преподавателите са длъжни да се придържат към определени убеждения, като при съмнение са уволняване. Студентите са оценявани не според способностите, а по положението на родителите в обществото. На върха на йерархията са децата и внуците на губернаторите, членовете на Върховния съд, децата на пасторите и т.н. По този нач ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 208, Sept. 2012
Винтовка Gilboa с двоен ствол
На международната изложба "Eurosatory 2012" израелската компания Silver Shadow представи първата щурмова винтовка AR-15...
    Фалшивите флагови операции на МОССАД
...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com