Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
В навечерието на Третата световна
10.2012

Все още се учудвам как хората, които от рождение имат свобода на мисълта, сами си ограничават границите на избора, тоест защо не виждат най-важното и ставащото, а се отплесват по странични и вторични детайли.

Така е и сега. Започналата "арабска есен" с протестите срещу провокацията с филма "Невинността на мюсюлманите" със сигурност е важна. Но по-важните неща ставаха на други места и заради други причини.

Ще започна от премиера на Израел Нетаняху, който изчисли, че на Иран остана само половин година до създаването на ядрено оръжие. Целта на тези изявления е прозрачна - Израел е заинтересован от удар по Иран. Но без участието на САЩ няма да успее.

От техническа гледна точка Нетаняху лъже и разчита на неграмотността на "електората". Достатъчно е да се каже, че страховете от наличието в Иран на някол ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 209, October 2012
Битката е за Евразия
Сегашната ситуация на САЩ може да се сравни с Римската империя от времето на Траян, в началото на II век от нашата ера. ...
    Голямата суша 2012
Голямата суша от 2012 г. по света още не е завършила, но вече е известно, че последиците й ще бъдат много сериозни. От г...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com