Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

НОВО ДЕЛО
Ужас - от ГМО плъховете получават рак
Сашо Левов

Кампанията срещу генномодифицираните продукти и организми започна преди няколко години. Постепенно тя обхвана и България и влезе в парламента. Продоволственият дефицит е даденост и този проблем наистина трябва да се решава. Но преди всичко той е проблем на други държави, като България от него може да спечели заради "изостаналостта" на нашето селско стопанство и съкращаването на вътрешното потребление.

Пътят, по който върви промишлеността на Запад от началото е погрешен. Да се намесват на молекулярно равнище в толкова сложна материя е риск, който е непредсказуем.

Последните скандални информации, дошли от западна Европа, касаещи генномодифицираната царевица, потвърждават не само опасността от ГМО, но и огромното закъснение, с което започва борбата с тях в другите страни.

За какво става дума? В света ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 210, Nov. 2012
Академиците: Тикво, разкарай се!
Тъй като събитието беше симптоматично и беше потулено, ще го повторим за онези, които не са чули за него.При откриването...
    Глобалната наркомафия и световните банки
Глупостите на Борисов, че е "хванал десетки тонове наркотици и е спечелил милиони за бюджета" могат да се дължат на няко...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com