Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Видях НЛО
Снимки на база на Луната
Документация "Строго секретно"

Обектът, (сн. 1, 2 и 3) изобразен на фотографиите на лунната повърхност, които, според източници в Интернет, са били забравени на едно бюро по време на интервю през 2012 г., се намира в същия кратер на Луната, в който NASA изпрати през 2009 г. ядрена бомба. Това е кратерът Cabeus.

През 2009 г. NASA съобщи, че изпраща лунната мисия LCROSS, чиято задача беше да открие вода в кратера Cabeus.

До тези снимки е стигнал известният шотландски хакер Гари Маккинън, който през 2002 г. беше обвинен, че е проникнал в най-големия военен компютър на САЩ. Маккинън обясни, че е търсил доказателства, че NASA и американските военни укриват една от най-големите тайни - за напълно свободната енергия и активността на НЛО, и други тeхнологии, които могат да са полезни на жителите на Земята.

На 16 октомври 2012 г. след серия от съдебни процедури британското вътрешно министерство се отказа от искането за екстрадиране на Маккинън от САЩ, който заяви, че е успял да влезе в компютърните системи на САЩ, за да намери доказателства за съществуването на НЛО, на антигравитационни технологии и за укриването на свободната енергия, и че е доказал, че има НЛО-технологии, антигравитация и свободна енергия, и че е бил заловен извънземен космически кораб и е било постигнато така нареченото обратно инженерство.

Кратерът Cabeus е сравнително стар, с диаметър 100 км и има големи райони от постоянна сянка. Те представляват голям интерес за земните учени, тъй като могат да съдържат депозити от лед, вода, ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 211, Dec. 2012
Отново за Нибиру и Аннунаки (2)
В нашата слънчева система има още една планета, която минава между Марс и Юпитер на всеки 3600 години. Тя е 12-та планет...
    Атлантида е открита в Бермудския триъгълник
Дали човечеството направи своето най-голямо откритие, пред което Троя или гробът на Тутанкамон ще избледнеят.Двама канад...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com