Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Салафитският Коминтерн срещу Русия
Група за анализ на "Строго секретно"

САЩ, Англия, Франция и Израел се опитват да оседлаят войната в Сирия и събитията в другите арабски страни, за да ги превърнат в хаос и анархия в рамките на отдавна реализираните планове на Вашингтон и на започналия експеримент за създаването на Големия Близък Изток.

Тогава районът най-накрая ще бъде разкъсан и разделен между биещи се помежду си 56 нови квази-държавни образования. САЩ и НАТО лесно ще присвоят богатствата на района, преди всичко неговия мощен нефтен и газов потенциал.

На този фон призракът на Третата световна война става реален. В нея ще се сблъскат две групировки: западната, начело със САЩ, и източната, начело с Русия и Китай.

Такъв е и изводът направен от Хенри Кисинджър, според когото подготовката на Третата световна върви отдавна. Според него Русия и Китай са военна заплаха за САЩ. Заради това Кисинджър посъветва и ЕС пред въоръжения конфликт между САЩ и техните противници да укрепят единството си.

Външнополитическата стратегия на САЩ трябва да насочи американските политици към окупацията на седемте водещи близкоизточни държави, за да завладеят техните богатства.

Но Русия и Китай няма да стоят и да наблюдават какво се случва, предупреждава Кисинджър, който е убеден, че Израел ще започне нова война, в това число с оръжия за масово унищожение. До този момент половината Близък Изток ще бъде израелски. Върху руините от Третата световна война ще се появи единствената велика сила победителка, която ще създаде и новия световен ред. Това ще са САЩ.< ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 213, February 2013
Какво мислите за Тиквата
Какво мислят българите за така наречения премиер Борисов? Отговорът няма да срещнете в проституиращите вестници и теле-к...
    Още не е краят на света, но...
Ако бях по-млад, щях да се радвам, че предвижданията ми се сбъдват. Но тъй като отдавна съм извън обсега на суетата, сбъ...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com