Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

РАЗВИГОР BUSINESS CLUB
"Разкарайте този идиот"
Това е лозунгът за изборите
Екип на "Строго секретно"

Такъв политически "сифилис" не е имало в Европа от 30-те години на ХХ век. И трябваше да се случи точно в България с появата и възхода на пожарникаря Борисов.

Радостта, че сме се отървали от тази напаст, обаче се оказа преждевременна. Като хлебарките, които са устойчиви и на ядрената радиация, те пак изплуваха, искат да влязат в урните и да излязат от там, за да управляват.

Предупреждаваме - индивидуалната борба с хлебарките никога не носи резултат, тъй като от вашата къща те се изнасят в съседите. Най-правилният подход са съвместните и едновременни усилия на всички. Дано тази проста житейска логика най-накрая бъде разбрана и реализирана в предстоящите избори.

Наглостта на този идиот, в класическия смисъл на думата (като игнорант, глупак и тиквеник) и на кретен (в неговата медицинска диагноза) се ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 216, May-Jun 2013
Операция "Двойна измама"
Досега само такова обявяване на война не се беше случвало. Съобщението, че КНДР е обявила война на Южна Корея са оказа "...
    Русия - Китай: Евразиатският вектор
Най-важното международно събитие от началото на 2013 г. беше визитата на председателя на КНР Си Цзинпин в Русия и резулт...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com