Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Вектори
Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
В пепелището на новото варварство
10.2013

Време е да се разбере, че живеем във фундаментално различна и непозната ситуация и да започнем да променяме спрямо нея своите планове и мотивации.

На първо място е икономическата война, която е с най-висок ранг досега в историята на човечеството и на неговата еволюция от капитализма към ново общество на социална справедливост.

На второ място е глобалната война, стартирана с военната операция срещу Югославия, след която започна перманентна гореща война в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и т.н.

Едновременно върви и организационната война, чиято главна цел е разрушението на структурите на управлението на обществата-мишени, от социалните и финансовите до съзнанието и познанието, тоест структурата на психосферата. С една дума - психоисторическа война.

България беше обхваната от всички тези форми - икономическа, военна, организационна, психоисторическа и продължава да затъва в кладенеца на безвремието и на новото варварство.

Обществото стигна до дъното, управлявано от социални деграданти, които обаче не си дават сметка, че вървят по пътя на самоунищожението. Защото България, така или иначе, е вече част от либералния капитализъм и от западното общество, и я очаква грабеж, тероризъм и нови революции.

Ще им обясним с по-прости думи и примери.

Основен проблем на Европа, в това число и на България, е безработицата. От гледна точка на обществото това е социална катастрофа. Ако човек до 30 години не е работил, той няма да работи въобще никога. Това означава, че няма да и ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 221, October 2013
Инфографика на световната система
Това е системата на нашия свят. Инфографиката показва фасадата на онова, което се нарича демокрация или "свободен пазар"...
    Журналистиката яхна проституцията
Българските медии продължават да се свличат към дъното. "Четвъртата власт" се превърна в порно изпълнение и беше паркира...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com