Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Геофизика и геополитика
Глобалният геноцид във Фукушима (3)
Геофизически анализ на "Строго секретно"

Две и половина години след катастрофата на АЕЦ Фукушима бедствието не е овладяно и се превърна в смъртна опасност за живота на цялата планета. Но западните медии са безмълвни и тихи.

Опасността не е отминала. Напротив. Разширява се всеки ден.

Фукушима трябва да е на първите страници. Но тя отдавна отпадна от тях. Проблемите с Фукушима са безпрецедентни за човешкия опит и съдържат най-висок риск от радиационно облъчване, на което досега не е било подлагана нито една общност на планетата. Но вместо да бъдат ангажирани най-добрите инженери и умове, за да решат този проблем и да бъде намалена глобалната заплаха, не се прави нищо, а истината продължава да се укрива зад все по-дебелата завеса на сговора и мълчанието.

Три са основните проблеми, свързани с Фукушима.

На първо място трите реакторни ядра л ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 223, Dec. 2013
Американските самолетоносачи "Нимиц" – блъф и реалност
В кризисните дни в Персийския залив беше съсредоточена огромна военноморска мощ на САЩ, в това число няколко самолетонос...
    Китай трябва да решава сериозни проблеми
На 9-12 ноември в Пекин се проведе пленум на ЦК на компартията, на който бяха приети перспективни планове, сериозно кори...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com