Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Да паднеш е физика, да станеш е характер
12.2013

Вече няколко пъти имах намерение да огранича активната си публицистична дейност. Причината е естествена – "времето покрива с жълто всички дървета".

Но друга причина не ми дава да се оттегля. Тя е съзнанието, че "пиша история", и страхът, че няма да ми стигне времето да обясня онова, което знам.

Този страх беше силен преди 20 години, когато започнах проекта "Строго секретно" като обяснение на ставащото и като предупреждение за онова, което ни очаква.

Сега страхът е по-малък, тъй като истината вече е обяснена. Но има друга опасност. Въпреки че всички разбират какво и защо става, никой не действа в някаква необяснима немощ и съзерцание.

Друга причина за отлагането на творческата ми оставка е че живеем в един от най-решаващите и критични моменти в неизлъганата история на човечеството, в който се реш ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 223, Dec. 2013
Как да спечелим 500 милиарда евро
В навечерието на 2014 г. имаме за вас доста лоши и само една добра новина.От лошите ще се спрем на онази, която има пряк...
    Капитализмът като заговор
Време е да се събират камъните. Светът е замръзнал на ръба на пропастта на безумието. За това има една основна причина –...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com