Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Войната срещу Русия включи и тероризма
Анализ на "Строго секретно"

Кампанията за бойкотиране на зимните олимпийски игри в Сочи не беше изненада.

Ангела Меркел ще се оправдае с травмата, която получи при каране на ски. Барак Обама заплаши, че вместо себе си, ще изпрати две бивши спортистки с нетрадиционна сексуална ориентация, тоест лесбийки.

На Франсоа Оланд, който разреши еднополовите бракове във Франция не му е до олимпиади след скандала с неговата последна любовница. Вицепрезидентът на ЕС Вивиан Рединг също няма да се появи в Сочи заради "положението на хомосексуалистите" в Русия, въпреки че никой не ги атакува, (беше само забранена гей-пропагандата'.

Всичко това едва ли е изненада за Москва, тъй като отдавна беше известно, че провеждането на зимната олимпиада в Сочи ще бъде използвано за давление по всички направления – информационно, политико-идеологическо и терористично.

Опит за помирение направи президентът на МОК, който призова всички страни да се откажат от бойкота на игрите в Сочи и да не се нарушава Хартата на олимпийското движение, която гласи, че олимпийските игри са състезание на спортистите, а не на политиците и че целта е да се постави спортът в служба на хармоничното развитие на човечеството и на съхранение на човешкото достойнство.

Ние сме журналисти, които помнят бойкота на Запада на олимпиадата в Москва през 1980 г. под предлога за намесата на СССР в Афганистан, (където сега се намират САЩ и НАТО), и как западните правителства разпоредиха на своите национални олимпийски комитети да се откажат от олимпиадат ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 225, February 2014
10 мистерии на изчезналите цивилизации
Праисторията означава времената преди човечеството да е оставило писмени свидетелства, тоест преди 4-ти век преди новата...
    Как се стигна до сегашната криза
За да се разберат същността и причините на сегашната колосална икономическа криза и посоката, в която се движи светът, т...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com