Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Трета световна война или нова Берлинска стена
03.2014

Не беше трудно да се предвиди, че ситуацията в Украйна ще премине от политическо противостоене към пълноценен военен конфликт заедно с провала на преговорите за Сирия в Женева и антируската атака на Запада преди Олимпиадата в Сочи.

По отношение на Сирия беше достатъчно да си види съставът на делегацията на "опозицията" в Женева и да се чуят началните изказвания на държавния секретар на САЩ Джон Кери и на министъра на външните работи на Русия Сергей Лавров, за да се разбере, че от "това нещо" няма да излезе нищо.

По отношение на Украйна пък беше достатъчно да се припомни, че войната на Грузия срещу Южна Осетия и Русия започна по време на лятната олимпиада в Китай през 2008 г., като тогава нагнетяването на напрежението вървеше по същите канали, както сега, с така наречения Майдан в Киев.

Ако към гор ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 226, March 2014
HAARP замрази САЩ и Европа
Небивали студове атакуваха територията на САЩ и се пренесоха към Англия и Западна Европа. В щатите Айдахо и Северна Каро...
    Даже при корупцията не сме отличници
Отново ни поднесоха разочарование. Според последните проучвания на Брюксел, България е само на второ място в ЕС по коруп...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com