Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Главното, което не се забелязва

Украинските събития са много важни. Но на техния фон не се забелязва друг важен процес от последните 10 години, който не се натрапваше и незабелязано влезе в живота на света.

До неотдавна всеобщото мнение, което никой не оспорваше, беше че руската армия е сбирщина от ръждиво желязо, с което може да се справи даже армията на Естония. В "добрия тон" на Запад беше да се надсмиват над армията на Русия.

Но днес същите експерти определят руската армия като "заплаха за целия свят". Вместо надсмиване се чуват панически крясъци, че никой няма шансове срещу руснаците, че руската техника превъзхожда всички други и, че единственият начин да се противопоставят на Русия е ядрена война на САЩ и НАТО. Днес "добрият тон" на Запада е не да се надсмива, а да плаши с руската армия.

На реформирането на руската армия п ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 227, April 2014
Русия е готова да отговори на санкции на Запада
САЩ и ЕС заплашиха Русия с икономически санкции. Русия е готова да отговори на тези санкции по подходящ начин, което ще ...
    Руската ядрена подводна изненада за САЩ
През 90-те години на хаоса Москва загуби преимуществото на морския компонент на своята ядрена триада. От 12-те стратегич...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com