Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Военният вятър над бойно поле Украйна
05.2014

Украйна стана поредният етап от световната криза. Превратът и появилата се в Киев хунта, и отговорът на Русия с Крим и с Янукович бяха закономерни, тъй като в Украйна се пресичат икономически, геополитически и военни интереси на различни сили и държави, чийто вектор сочи към ликвидирането на еднополюсния свят и победа на Русия и Изтока във втората Студена война със САЩ и Запада.

Събитията в Украйна са следствие на глобалните проблеми, с които се сблъсква човечеството и които ще продължат да се задълбочават.

Изграждайки нова желязна завеса около Русия и Китай, Западът с изненада откри, че я е изградил около себе си и, че светът се оказа в нова реалност.

Това е същността на ставащото и на дилемите "САЩ или светът", "нова световна война или край на долара".

Крахът на САЩ не може да бъде спрян. Знач ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 228, May 2014
Кризата е и заради нефта
Събитията в Украйна са заради газа и нефта. Заради тях бяха и Първата, и Втората световни войни.Заради това в края на ма...
    Кой ще спечели изборите в Европа
На 24 май в страните-членки на ЕС, в това число и в България, ще се проведат избори за Европарламента. Кой ще ги спечели...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com