Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

България – от полета на идиотите
Интелектуален клуб "Строго секретно"

Много психари сме видели по света, но България е направо резерват на кретени. С количеството им, падащо се на един квадратен километър, вероятно сме на първо място на планетата.

Сигурно сте се досетили, че този път става дума за поредния трик на САЩ, които, използвайки кризата в Украйна, разпалена именно от тях, искат да реанимират НАТО и да принудят страните – членки , преди всичко от Източна Европа, да закупят ново американско оръжие, което пък би трябвало да стимулира намиращата се в бездънна криза икономика на "суперсилата".

Заради това и България стана цел на координирана атака на главатаря на НАТО Андерс Расмусен и от шефа на ЕС Жозе Мануел Барозу.

Вторият ни изпрати писмо, с което иска общ отговор на ЕС в общия антируски енергиен газов фронт, който може да доведе до ответна реакция на Русия и завъртане на крана за Европа или спиране на изграждането на Южен поток, като и двата варианта, заради чужди интереси, ще плащаме ние.

Що се отнася до Расмусен, той продължава да си играе на Дарт Вейдър на евроатлантическата сигурност. В София му пригласяха "президентът" Плевнелиев и известният със своите ционистки забежки Соломон Паси.

Ще припомним, че Расмусен според някои "розови среди" е и хомосексуалист, Плевнелиев е описван от други медии като идиот, а Паси е представян като съчетание на тези две умствено-физически състояния.

Но тази дружинка сега иска да си играе на войници. Расмусен ни съобщи, че НАТО може да увеличи присъствието на свои войски и маневри в ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 228, May-Jun 2014
Кой ще спечели изборите в Европа
На 24 май в страните-членки на ЕС, в това число и в България, ще се проведат избори за Европарламента. Кой ще ги спечели...
    23 процента младежка безработица в ЕС
Европейската най-страшна графика става все по-страшна. Безработицата в целия ЕС стагнира от 6 месеца средно на 12 на сто...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com