Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Вектори
Терористична атака "ебола"
Въвеждане на биооръжие
Анализ на "Строго секретно"

От средата на април над света се появи призрака на ебола. Дали ще продължи да лети – не се знае. Даже неговите създатели могат да се окажат безпомощни.

Новите войни ще се водят вместо с ракети, с вируси. И, ако се погледне хронологията, ще се окаже, че тази война се води още от 60-те години.

Избухването на ебола беше предхождано от други опити за световни пандемии. Когато пишем тези редове и вие ги четете, няма да знаем какво ни очаква – затишие или пандемия, срив на цялата световна икономика или фалшификации на борсата в Ню Йорк, Франкфурт и Токио. Всичко това е свързано и трябва да се разглежда в своята логика.

От самото начало се развиваха паралелно три варианта – или на колосална психооперация, или на внедряване на биологическо оръжие, или комбиниран.

Дали наистина става дума за пореден заговор, целящ смъртта на стотици милиони хора?

В началото на епидемията от ебола тези предположения бяха отричани като налудничави. Сега вече даже не се опитват да ги оспорват.

Съобщаваните случаи на заболяване от ебола нарастват. Расте и психозата, че през есента и зимата трябва да се очаква огромна пандемия. Някои източници прогнозират… 2 милиарда души.

Нивото на тревога, наложено от Световната здравна организация (СЗО), е най-високото.

Наред с това обаче се множат въпросите, дали не става дума за внедрявано биооръжие и дали не се активира глобална програма за депопулация на планетата.

Информациите са наистина страшни. В момента в Западна Африка е най-големият в ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 More from Strogo Sekretno
 

 Issue 232, Sept. 2014
Русия – САЩ: Ядренo-ракетни маневри на глобално равнище
В средата на август Путин избра Крим, за да обозначи позицията на Русия по главните вътрешни и външни въпроси.На първо м...
    Крахът на световната финансова система
Анализираме втората Велика депресия от няколко години. Крахът не е далечна перспектива. До срива на световната финансова...

  
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com