Krassimir Ivandjiiski
Home Archive Search Sponsors About us Contact

Translate
Select Language
'24'23'22'21'20'19'18'17'16
'15'14'13'12'11'10'09'08'07
'06'05'04'03'02'01'00'99'98
 
User ID
Password

Основните централи на световния шпионаж
Телепатията - далечното чувство
Георги Янчев

Думата телепатия идва от гръцките думи "теле" (далечен) и "патеа" (чувство). Далечно чувство. Ако се докаже, че телепатията съществува, това ще бъде най-голямата революция в комуникирането и, разбира се, в контрола на мозъка и в шпионажа.

По света над телепатията работят учени, военни, парапсихолози. Надпреварата продължава. Победителят го очаква огромна награда - възможността не само да комуникира на хиляди километри с мисълта, но и да контролира и внушава.

Телепатията е нещо напълно естествено за културите, които още не са влезли в цивилизацията. Кахуни, т.е. хавайските шамани, с помощта на мисълта контактуват със своите умрели. Австралийските аборигени твърдят, че без думи контактуват не само помежду си, но и с дърветата и камъните.

Споменаването на телепатични явления има и в библията, но са били приписвани на боговете. Сега много хора са убедени, че телепатичното контактуване може да се научи. Необходимо е спокойствие и съсредоточаване, за да се влезе в състояние, което синхронизира двете мозъчни полукълба и позволява по-добро използване на мозъка.

Явлението на дистанционно предаване на мисловно и зрително съдържание е било описано още през 1882 г. от англичанина Фридрик Райерс. Но историците знаят, че пионер на телепатията е бил Юлий Цезар, който е могъл ментално да приема информацията от бойното поле. Цезар е бил убеден, че друидите контактуват по телепатичен път и е унищожил техния култ.

Изследователите на телепатията най-много се интересуват по какъв ...

 
       READ MORE / ПРОДЪЛЖЕНИЕ 
 

 Issue 232, Sept. 2014
Истината за така наречените евреи (3)
Както писахме в предишните броеве на "Строго секретно", така наречените евреи нямат нищо общо нито с Близкия Изток, нито...
    Опасното микровълново зомбиране
Думата "нзумбе" е от Западна Африка и означава "мъртъв човешки дух". Какво прави живия човек зомби? Отговорът е "повреда...

  

 
"Строго секретно" излиза от 1991г. Вестникът е уникално издание за кулисите на висшата политика, геополитиката, шпионажа, финансовите престъпления, конспирацията, невероятното, трагичното и смешното.
Strogo Sekretno is the home for the highest politics, geopolitics, geo-economics, world crisis, weapons, intelligence, financial crimes...
(c) 1991-2024, Strogosekretno.com, All Rights Reserved
Contents may not be reproduces in whole or in part without permission of publisher. Information presented in Strogo Sekretno may or may not represent the views of Strogo Sekretno, its staff, or its advertisers.
Strogo Sekretno assume no responsibility for the reliability of advertisements presented in the newspaper. Strogo Sekretno respects the privacy of our subscribers. Our subscriber mailing list is not available for sale or sharing.
Reprint permission: contact@strogosekretno.com